Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Подарунок від КМУ до Дня підприємця

August 30, 2013

28.08.13 р. Кабмін схвалив Концепцію Загальнодержавної програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2014-2024 роки. Дана концепція розроблена Держпідприємництвом з метою врегулювання та вирішення проблем, що стримують розвиток підприємництва. Для розв’язання таких проблем передбачається здійснення:

  • дерегуляції господарської діяльності;
  • розширення можливостей доступу суб’єктів малого і середнього підприємництва до отримання кредитних ресурсів;
  • розвитку інфраструктури підтримки малого і середнього підприємництва, соціальної відповідальності бізнесу;
  • залучення суб’єктів малого і середнього підприємництва до реалізації проектів державно-приватного партнерства;
  • делегування органами виконавчої влади та місцевого самоврядування функцій із створення системи збору інформації та баз даних для проведення аудиту соціальної відповідальності бізнесу;
  • формування фонду нежитлових приміщень та земельних ділянок для надання в оренду суб’єктам малого і середнього підприємництва на пільгових умовах тощо.

Концепція є  базою для розробки Загальнодержавної програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2014-2024 роки, що має бути внесена на розгляд КМУ до 10.10.13 р. Передбачається, що заходи реалізації даної програми забезпечать прискорення розвитку малого та середнього підприємництва, насичення ринку послугами та товарами вітчизняного виробництва, поліпшення бізнес-клімату, створення та збереження робочих місць, підвищення соціальної відповідальності бізнесу перед суспільством, тощо.
За матеріалами Урядового порталу.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!