Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Подарунки до Дня Святого Миколая!

December 27, 2013

Компанія «Баланс-Клуб» з 2 по 16 грудня у соціальних мережах проводила захоплюючий конкурс «Диво з «Баланс-Клубом», де наші читачі писали листи Діду Морозу й отримували призи – чудові новорічні іграшки під ялинку!

Наші переможниці вже отримали свої подарунки і надіслали нам гарні новорічні фотографії, а також розповіли декілька слів про себе:

- ВКонтакті: Пісоцька Ірина Анатоліївна
[p1075] 

 «Мені 25 років, близько трьох років працюю бухгалтером на двох невеликих підприємствах, справляюсь з усім сама. Люблю брати участь у конкурсах, не тільки з метою перемогти, але і просто цікаво брати участь! Особливо за професією, тому що я ходжу на роботу із задоволенням, і мені подобається розвиватися в цьому напрямку, професійно зростати. Видання «Баланс-Клубу» поки не виписую, але планую оформити передплату на 2014 рік. Особливо цікаво було б почитати про зовнішньоекономічну діяльність, так як зараз часто стикаюся з цим питанням і потрібна актуальна інформація, приклади з життя. Конкурс «Чудо з Баланс-Клубом» сподобався, тому буду і надалі брати участь в таких конкурсах».

 - на Фейсбуці: Арцева Ірина Олександрівна
[p1076] 

«Мені 51 рік, головним бухгалтером працюю 18 років, в основному в торговельних комерційних структурах малого і середнього бізнесу. У цей час працюю у торговельний фірмі з продажу будматеріалів, сантехніки, інструменту тощо. Роботу свою дуже люблю, прагну максимально використовувати накопичені мною знання і досвід у нелегкій бухгалтерській праці на благо підприємства. Особливо у наш економічно непростий час. Із задоволенням навчаю нашому ремеслу своїх підлеглих – молодих бухгалтерів. У мене є дорослий син, він юрист, держслужбовець. Якщо потрібна моя допомога як бухгалтера завжди рада допомогти, підказати синові у вирішенні його робочих юридичних ситуацій. У своїй роботі я дуже рада мати під рукою прекрасний бухгалтерський журнал «Баланс», надійного помічника і вірного друга-партнера! Бажаю «Баланс-Клубу» довгих років життя, процвітання, численних клієнтів та вірних передплатників!».

Давайте ще раз разом привітаємо наших чарівних переможниць і побажаємо їм у новому році багато перемог і сповнення всіх бажань.

Слідкуйте за подіями на сайті і в групах, беріть участь у конкурсах від «Баланс-Клубу» та отримуйте багато цікавих призів.

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!