Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

За якою формою складають звітність неприбуткові установи та організації за результатами 2016 року?

December 27, 2016

Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації, затверджений наказом Міністерства фінансів України від 17.06.2016 № 553 (далі – Звіт № 553), подається неприбутковими підприємствами, установами, організаціями (далі – неприбуткові організації), які не є платниками податку на прибуток підприємств відповідно до п. 133.4 ст. 133 ПКУ від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) та внесені контролюючим органом до Реєстру неприбуткових установ та організацій, у строки, передбачені для подання податкової декларації з податку на прибуток підприємств.
Неприбуткові організації, які не порушували вимог ПКУ, подають звіт за базовий податковий (звітний) період – календарний рік протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року. При цьому такі неприбуткові організації Звіт № 553 за звітні податкові періоди, що дорівнюють «I кварталу», «Півріччю», «Трьом кварталам», не подають.
Подання фінансової звітності разом зі Звітом № 553 здійснюється за бажанням неприбуткової організації. При цьому у відповідних клітинках поля «Відомості про одночасне подання до Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації форм фінансової звітності» основної частини Звіту № 553 робиться позначка «+» про подання відповідних форм фінансової звітності.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Po-kakoj-forme-sostavlyayut-otchetnost-nepribylnye-uchrezhdeniya-i-organizacii-po-rezultatam-2016-goda

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!