Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Писарчук Ганна Іванівна

August 15, 2014

[p1616]
Доброго дня!

Давайте знайомитися! Мене звуть Писарчук Ганна Іванівна, я голова осередку громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у Рівненській області.

Протягом трьох років ми проводимо різноманітні заходи для бухгалтерів-практиків на Рівненщині.

За весь цей час ми провели понад 50 зустрічей, у яких узяли участь більш ніж 2 500 бухгалтерів нашої області. Заходи відбуватися у таких містах: Рівне, Костопіль, Острог, Дубно, Здолбунів, Корець.  

Усе, що ми робимо, направлене на підвищення професійного рівня бухгалтерів, що сприятиме процвітанню підприємств нашої області та економіки України в цілому. У наших зустрічах беруть участь представники державних органів, у тому числі податкових. Безпосереднє спілкування учасників на таких заходах насправді дозволяє зблизити бухгалтерів і податківців між собою і сприяє їхній  співпраці.

Організовуючи семінари-практикуми, тематичні семінари, круглі столи, ми отримуємо можливість спілкуватися з кращими професіоналами Рівненщини, які у свою чергу заряджають нас енергією і натхненням. Колеги мають можливість обмінюватися досвідом.

Саме зараз, у нелегкий час для нашої держави, ми пропонуємо бухгалтерам згуртуватися і використати всі можливості для професійного зростання, які надає нам «Баланс-Клуб». Наша організація буде надійним другом і помічником у вашій нелегкій повсякденній справі, у вирішенні злободенних питань на практиці.

Приєднуйтеся до нас, ставайте членами Всеукраїнського бухгалтерського клубу!

Телефонуйте, пишіть!

Тел.: (067) 384-79-62,  (050)670-09-31

e-mail: pysarchuk@mail.rv.ua

 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!