Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перший – на дистанції! 1-й тур професійного тестування в самому розпалі. Як стати учасником 2-го туру

April 22, 2013

15 квітня стартував 1-й етап Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України-2013». Два тижні відведено на тестування всіх бухгалтерів, аудиторів, консультантів, які зареєструвалися для участі в конкурсі. І аж до закінчення 1-го туру конкурсу, тобто до 28 квітня, залишається актуальною можливість узяти участь у тестуванні для тих, хто ще не встиг (а може, поки не зважився) зареєструватися як учасник конкурсу.

На старт вишли 2 371 учасник. Із них найбільша кількість, звичайно, бухгалтерів комерційних підприємств – 1 282 учасники, але й бюджетні підприємства представляє численна гвардія сміливих – 518 зареєстрованих учасників. У тестуванні також бере участь 571 бухгалтер із заробітної плати.   

При реєстрації для участі в конкурсі після заповнення анкети кожен учасник отримав свій індивідуальний ключ-код, що відкриває доступ до професійних тестів. Ось і настав час їм скористатися.

Тестування проходить за трьома конкурсними номінаціями, що важливо було визначити при реєстрації:

«Кращий бухгалтер України в комерційних підприємствах»,

«Кращий бухгалтер України бюджетної сфери»,

«Кращий бухгалтер України із заробітної плати».

Відповідно конкурсні завдання 1-го туру різні. Усі завдання розроблені у вигляді тестів за відповідними розділами програм підготовки та підвищення кваліфікації професійних бухгалтерів.

Кожне запитання в тестах супроводжують декілька варіантів відповідей, де правильна відповідь – тільки одна. Тестування проходить в онлайн-режимі, тож усі засоби, як говориться, хороші. Для пошуку правильної відповіді можна зайвий раз заглянути на сайт balance.ua або звернутися до номерів професійного видання «БАЛАНС», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» або «БАЛАНС-АГРО». Утім, обмеження в часі для пошуків правильної відповіді на тестові запитання в 1-му турі немає. Головне, встигнути до 28 квітня. Для тих, хто звик відкладати все на останній момент, залишається буквально два – три дні!

Після закінчення 1-го туру конкурсу будуть підбиті його підсумки. Максимальний результат, якого може добитися кожен учасник, – 100 балів. Проте достатньо 80, щоб пройти до 2-го туру конкурсу. Усі учасники 1-го туру, які зуміють подолати цей прохідний рубіж, набравши 80 і більше балів, отримають електронні Сертифікати про проходження тестування. І фіналісти, імена яких будуть оголошені 2–12 травня, отримають лист-запрошення для участі в 2-му турі конкурсу, який почнеться через місяць і проходитиме з 13 травня по 2 червня. У конкурсантів буде 2 тижні!

У 2-му турі учасникам номінацій «Кращий бухгалтер України в комерційних підприємствах» і «Кращий бухгалтер України бюджетної сфери» потрібно відповісти на 7 запитань анкети-резюме і розповісти про власні успіхи, досягнення в професійній практиці бухгалтера. Найбільш розгорнені, обґрунтовані та аргументовані відповіді будуть оцінені найвищим балом. Аргументувати свої відповіді можна, наприклад, копіями документів, фотографіями. Фіналістам номінації «Кращий бухгалтер України із заробітної плати» необхідно буде розв’язати лише одне комплексне завдання. Проте час на його вирішення буде обмежений. Автори найбільш вражаючого резюме, які набрали максимальну кількість балів у 2-му турі, і стануть переможцями або лауреатами премії в кожній із номінацій.

У добрий час, друзі! Бажаємо винахідливості, рішучості та перемоги!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!