Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перелік товарів та продукції, дозволених для переміщення у районі проведення АТО

March 16, 2017

Затверджено Перелік товарів та продукції, дозволених для переміщення на тимчасово неконтрольовану територію та з тимчасово неконтрольованої території у районі проведення антитерористичної операції.
Установлено, що такі товари та продукція переміщуються в обсягах, визначених планом матеріально-технічного забезпечення технологічного процесу виробництва, видобутку продукції та/або планом збуту продукції (у разі необхідності проведення ремонтних та відновлювальних робіт – в обсягах, необхідних для таких робіт) та погоджених суб’єктами господарювання з уповноваженими підрозділами центрального органу виконавчої влади, який здійснює контрольно-дозвільні процедури з переміщення товарів (вантажів) у районі проведення антитерористичної операції, крім палива (бензин, дизельне паливо, гас), яке переміщується в обсягах, необхідних для виробничих потреб суб’єктів господарювання металургійної, гірничозбагачувальної, вугледобувної та енергогенеруючої галузей, які мають залізничну інфраструктуру та/або власний залізничний рухомий склад, та ПАТ «Укрзалізниця».

Спільний наказ Міністерства з питань тимчасово окупованих територій, Мінекономрозвитку від 13.03.17 р. № 34/357 набув чинності з 16.03.17 р. («Урядовий кур’єр» від 16.03.17 р. № 50).

[d3607]

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!