Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перелік РЕЗ та ВП, для експлуатації яких не потрібні дозволи

March 18, 2014

Затверджено Перелік радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, для експлуатації яких не потрібні дозволи на експлуатацію.
До затвердженого Переліку внесені види радіоелектронних засобів (далі – РЕЗ) та випромінювальних пристроїв (далі – ВП) і істотні ознаки цих РЕЗ або ВП, експлуатація яких відповідно до Закону України "Про радіочастотний ресурс України" здійснюється без отримання дозволів на експлуатацію РЕЗ або ВП (на бездозвільній основі).
Так, усі РЕЗ та ВП, види яких визначені у Переліку, повинні бути внесені до Реєстру РЕЗ та ВП, що можуть застосовуватися на території України у смугах радіочастот загального користування, який веде НКРЗІ, відповідно до Положення про порядок і форму ведення реєстру радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, що можуть застосовуватися на території України в смугах радіочастот загального користування.
РЕЗ та ВП не повинні створювати радіозавади та вимагати захисту від завадового впливу РЕЗ, які експлуатуються на підставі дозволів на експлуатацію.
У разі створення радіозавад роботі інших РЕЗ оператор телекомунікацій (власник РЕЗ) повинен негайно припинити обслуговування (роботу) та вжити заходів щодо припинення експлуатації РЕЗ до моменту усунення дії радіозавади.

Рішення НКРЗІ від 25.02.14 р. № 116 набуде чинності з дня офіційного опублікування. Готується до опублікування в „Офіційному віснику України” від 25.03.14 р. № 23. 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!