Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перелік документів для відкриття банківського рахунка внутрішньо переміщеними особами

May 10, 2017

Пропонуємо вам ознайомитися з переліком документів, необхідних для відкриття банками рахунків фізособам, які зареєстровані в АР Крим, м. Севастополі, Донецькій та Луганській областях, але перемістилися на материкову частину України.
Для відкриття рахунка в національній чи іноземній валюті вам необхідні такі документи:
• паспорт або інший документ, що посвідчує особу;
• документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків;
• довідка, яка засвідчує ваш статус резидента. Це може бути довідка про реєстрацію місця проживання/перебування особи, або довідка, яка підтверджує місцеперебування громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території або переселилися з неї, або довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.
Ви не зобов’язані надавати банку інших документів. Відповідне роз’яснення надав Нацбанк на запит Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.
Звертаємо вашу увагу, що порядок відкриття рахунків фізособам регулюється гл. 6 та 10 Інструкції, затвердженої постановою Правління НБУ від 12.11.03 р. № 492, а також постановою правління НБУ від 03.11.14 р. № 699, прийнятої у зв’язку із режимом тимчасової окупації на території вільної економічної зони «Крим».

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!