Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Павленко Катерина Василівна

September 17, 2014

[p3551]

Шановні колеги!
Рада вітати вас на нашій сторінці! Мене звуть Павленко Катерина Василівна. Із 2016 року я очолюю Чернігівський обласний осередок громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». ВБК «Баланс» створений як орган впливу у галузі бухгалтерського та податкового обліку та більше 10 років об’єднує фахівців, державних службовців, юристів та аудиторів по всій Україні. Наше завдання підвищити кваліфікацію та професійний рівень бухгалтерів, суб’єктів підприємницької діяльності міста Чернігів та Чернігівської області, повернути довіру до цієї професії й убезпечити від ризику прийняття неправильних рішень! Забезпечити ефективну комунікацію між бухгалтерами-практиками та державними органами, формувати пропозиції з удосконалення законодавства. Реалізуються ці положення через засідання Клубу: семінари, круглі столи, Всеукраїнські бухгалтерські конгреси, Форуми.

Не стала виключенням і Чернігівська область! Ми регулярно проводимо заходи, які стали осередком для живого спілкування та обміну досвідом серед бухгалтерської спільноти регіону. Серед наших експертів сертифіковані аудитори, радники з економічних питань, провідні спеціалісти, представники державних установ, які надають кваліфіковану допомогу у вирішенні неврегульованих питань. Завдяки підтримці наших партнерів: Чернігівського національного технологічного університету, Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської ОДА, ГУ Державної казначейської служби у Чернігівській області, ПП «Інгрес-Сервіс» (офіційний представник 1С), – Чернігівське представництво групи компаній «Баланс» має можливість удосконалювати свою діяльність. Допомоги керівникам та бухгалтерам стати впевненішими, застосовувати свої знання та можливості для організації стабільного розвитку своєї компанії. Наша область має всі умови для отримання звання «прогресивного» регіону. Ось основна мета Чернігівського обласного осередку ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»!

Наші контакти ви зможете знайти на сайті. Ми відкриті до спілкування. Я закликаю бухгалтерську спільноту Чернігівщини до плідної довгострокової співпраці, об’єднатися для вирішення нагальних питань та знайти практичні шляхи їх вирішення! Ми здатні змінити економічний стан області і загалом всієї країни на краще!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!