Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Відгук переможця акції "Тур вихідного дня" Михайла Попаза

September 9, 2014

ТОВ «Агрофірма Дмитрівка» передплачує видання «БАЛАНС-АГРО» більше 5 років. Під час чергової передплатної кампанії на 2014 рік з організацією зв`язалися за телефоном і запропонували надати дані бухгалтера для участі в різних акціях. Свої дані я надав і забув про це на якийсь час. Яке ж було здивування, коли мені зателефонували з незнайомого номера і дівчина приємним голосом повідомила, що я виграв акцію «Тур вихідного дня» до Львова. Звичайно, сумніви були великі – чи не «прикол» це, може, якийсь розіграш… Але впевненість прийшла, коли побачив відеоматеріал справжнього розіграшу – призів акції «Тур вихідного дня». Треба віддати належне керівникові нашої групи Альоні за її наполегливість і навіть вмовляння, щоб відкласти щоденні справи, звіти, зведення, таблиці і відпочити з колегами-бухгалтерами з різних місць України.

     Дякую за можливість відвідати і подивитися одне із найгарніших міст України – стародавній Львів. Це було захоплююче та повчально, адже у Львові я був уперше. Під час екскурсії по Львову я побував як би зовсім в іншому вимірі: це старі вулиці та розміщені скрізь кафе-бари, де люди відпочивають, насолоджуються життям. Скрізь спокій, привітність, старовинні грандіозні будівлі і церкви. Це якраз те, що необхідне для плідної роботи бухгалтера, – спокій, порядок і стабільність.

    Я раджу бухгалтерам передплачувати «БАЛАНС-АГРО» і тісно співробітничати та працювати із цим журналом. Ви тоді будете на високому професійному рівні. Спасибі «Баланс-Клубу» за приємний відпочинок. Окреме спасибі від дружини – вона подивилася на роботу бухгалтера як на дійсно дуже необхідну та потрібну професію. Із вдячністю до «Баланс-Клубу» передплатник видання «БАЛАНС-АГРО» Михайло Попаз.

 [i1655]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!