Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Переможець другого розіграшу туру вихідного дня Капроненко Тетяна Миколаївна, передплатник «БАЛАНС-КОМПЛЕКТУ», уже повернулася з відпочинку і поділилася з нами своїми враженнями

June 23, 2016

Компанія «Баланс-Клуб» допомогла здійснити бажання переможця – мандрівку куточками України.

Цього року виповнюється 18 років мого тернистого бухгалтерського шляху і всі 18 років на моєму столі завжди поруч мій друг, порадник, помічник – «Баланс».

Одного дощового квітневого дня, коли поринаєш у квартальні звіти, купа поточних документів на столі, безліч платежів, питань, понеділок здається п’ятницею, пролунав телефонний дзвінок від невідомого абонента – ви виграли подорож, подорож від «Балансу»!  Невже бувають дива? Так, це ДИВО!!!

Моє бажання здійснилося – я хочу помандрувати мальовничими куточками України.
«Баланс» запропонував готель «Рубель», який знаходиться в дивовижно красивому місці – с. Ямна (Яремче), оточеному Карпатськими горами. Хороші номери, дуже смачна українська кухня, два відкритих басейни та чудова лазня.

Відпочинок має бути оздоровчим. Ранок починався з басейну, плаваючи в якому ми милувалися величезними смереками, які ростуть за невеликою дерев’яною огорожею. Сніданок – і в гори! Щоденно туристичними стежками ми проходили 15–25 км, узагалі не відчуваючи втоми.
Полонина «Маковиця», скелі Довбуша, водоспади «Гук», «Пробій», «Дівочі сльози», вольєрне господарство, підвісний міст на річці Прут, старовинні дерев’яні церкви, кінні прогулянки та багато чого іншого відвідали в Карпатах.
Водоспад «Пробій» на річці Прут вражає своєю потужністю і силою, водоспад «Гук», висота якого понад 15 м, вразив своєю повноводністю. Полонина «Маковиця» – одне з найдивовижніших місць Карпатських гір: внизу Яремче з річкою Прут, як на долоні схили гір, вкриті лісами, чудові краєвиди, вдалині – Говерла.
Вольєрне господарство – це олені, косулі, поросята, які живуть у величезних лісових вольєрах, годувати їх – велике задоволення навіть для дорослих. Прогулянки верхи на конях у гори... Що може бути краще!

Після полудня ми щасливі поверталися до готелю. Тільки пішки! Басейн, смачний обід чи вечеря і лазня з духмяним карпатським чаєм.

Сім днів пролетіло, багато вражень, задоволення, чудового настрою ми привезли додому завдяки «Балансу».

Любімо, шануймо, кохаймо нашу рідну неньку Україну!
Дуже вдячна вам.

З найкращими побажаннями
Капроненко Т. М.

Не пропустіть!
Наступний розіграш відбудеться 15 липня
.

Реєструйтеся для участі в розіграшах путівок на двох*,
заповнивши анкету на сайті www.promo.balance.ua

* У розіграші  беруть участь усі зареєстровані передплатники друкованих видань ВКК «Баланс-Клуб» на 12 місяців.

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!