Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Щодо протидії незаконному виробництву та обігу тютюнових виробів

July 28, 2016

ДФС повідомляє про розроблення проекту розпорядження КМУ «Про схвалення Стратегії у сфері протидії незаконному виробництву та обігу тютюнових виробів на період до 2021 року».
Проектом нерегуляторного акта передбачено створення умов для зменшення обсягів незаконного виробництва та обігу тютюнових виробів в Україні, а також протидія незаконному переміщенню тютюнових виробів через митний кордон України.
Метою Стратегії є створення умов для зменшення обсягів незаконного виробництва та обігу тютюнових виробів в Україні, а також протидія незаконному переміщенню тютюнових виробів через митний кордон України.
Основними напрямками реалізації Стратегії є:
- законодавче регулювання в сфері протидії нелегальному виробництву та обігу тютюнових виробів;
- контроль за надходженнями тютюнової продукції сировини і виробничих матеріалів в режимі імпорту, експорту і транзиту в/з/через територію України;
- протидія нелегальному виробництву тютюнових виробів на території України;
- організаційні заходи, зокрема, призначення національного координатора в обличчі ДФС для протидії незаконному виробництву та обігу тютюнових виробів в Україні.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Otnositelno-protivodejstviya-nezakonnomu-proizvodstvu-i-oborotu-tabachnyx-izdelij

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!