Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Щодо віднесення до посад держслужби керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації

June 13, 2016

МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
ЛИСТ
від
 12.05.2016 р.

Щодо віднесення до посад держслужби керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації

Департамент заробітної плати та умов праці розглянув листа щодо застосування постанови Кабінету Міністрів України від 6 квітня 2016 р. № 292 Деякі питання оплати праці державних службовців у 2016 році і в межах компетенції повідомляє.
Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 6 квітня 2016 р. № 292 «Деякі питання оплати праці державних службовців у 2016 році» (із змінами) до групи 4 оплати праці належать посади керівників самостійних структурних підрозділів інших державних органів, тому посадовий оклад керівника апарату місцевої адміністрації рекомендуємо визначати за цією групою, на нашу думку, на рівні керівника департаменту, а заступника керівника апарату - до групи 5 оплати праці з відповідним посадовим окладом з урахуванням юрисдикції державних органів.
Посади керівників структурних підрозділів та їх заступників в апараті місцевої державної адміністрації визначаються як для керівників структурних підрозділів у складі департаменту, служби, самостійного управління за групою 6 оплати праці.
Посадові оклади керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації, зокрема, начальника фінансового управління, визначаються за 4 групою оплати праці на рівні керівника самостійного управління, а його заступника - за 5 групою оплати праці.
Що стосується посади адміністратора, то на даний час цієї посади у додатку 3 не визначено, тому до внесення відповідних змін пропонуємо посадовий оклад адміністратора визначати на рівні державного адміністратора (група 6).
Посадові оклади державних службовців районних в місті Києві державних адміністрацій визначаються як для державних органів, юрисдикція яких поширюється на територію одного або кількох районів, міст обласного значення.
Водночас зазначаємо, що листи Міністерства не є норматив по-правовими актами, за своєю природою вони носять Інформаційний, роз'яснювальний та рекомендаційний характер і не повинні встановлювати нових правових норм.

Директор департаменту                                                                                              О.П. Товстенко

Джерело:

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!