Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Вітчизняні книговидавці отримали можливість застосовувати ПДВ-пільгу на всіх етапах виробництва

March 5, 2015

З 4 березня набув чинності Закон, яким викладено у новій редакції пп. 197.1.25 ПК щодо звільнення від оподаткування ПДВ продукції видавничої діяльності.

Тож від ПДВ звільняються операції з:

  • постачання (передплати) та доставки періодичних видань друкованих засобів масової інформації (крім видань еротичного характеру) вітчизняного виробництва,
  • підготовлення (літературне, наукове і технічне, коригування, дизайн та верстка), виготовлення (друк на папері чи запис на електронному носієві), розповсюдження книжок, у тому числі електронного контенту (крім видань еротичного характеру) вітчизняного виробництва;
  • підготовлення (літературне, наукове і технічне, коригування, дизайн та верстка), виготовлення (друк на папері чи запис на електронному носієві), розповсюдження учнівських зошитів, підручників та навчальних посібників, словників українсько-іноземної або іноземно-української мови вітчизняного виробництва на митній території України.

Закон від 13.02.15 р.  № 206-VIII набув чинності з 04.03.15 р. («Голос України» вiд 04.03.15 р. № 39).

 

Нагадаємо: у попередній редакції пп. 197.1.25 ПК передбачалося звільнення від ПДВ операцій з постачання (передплати) періодичних видань друкованих засобів масової інформації та книжок (крім видань еротичного характеру), учнівських зошитів, підручників та навчальних посібників, словників українсько-іноземної або іноземно-української мови вітчизняного виробництва, доставки таких періодичних видань друкованих засобів масової інформації на митній території України.

Новини за темою:
У 2015 році ПДВ-пільгу для вітчизняних книговидавців збережено

 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!