Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Звіт щодо сум нарахованого ЄСВ: виправлення помилки

May 24, 2017

Відповідно до п. 1 розд. ІІІ Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Мінфіну від 14.04.15 р. № 435 (далі – Порядок № 435), страхувальники зобов’язані формувати та подавати до контролюючих органів Звіт з ЄСВ протягом 20 календарних днів, що настають за останнім днем звітного періоду.
Згідно з п. 1 розд. V Порядку № 435 у разі виявлення помилки у Звіті з ЄСВ до закінчення терміну подання цього Звіту страхувальник повторно формує та подає Звіт з ЄСВ у повному обсязі до фіскального органу за місцем обліку.
Діючим уважається останній електронний або паперовий Звіт з ЄСВ, поданий страхувальником до закінчення термінів подання звітності, визначених цим Порядком.
Якщо страхувальником до закінчення терміну подання Звіту з ЄСВ подаються лише окремі таблиці за поточний звітний період Звіту зі статусом «скасовуючі», «додаткова», цей Звіт не вважається Звітом і вважається таким, що не подавався.

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!