Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Консалтингова компанія «Top Management Consulting» також підтримала конкурс

September 17, 2015

[p2602]

Основний напрямок діяльності компанії полягає в підвищенні кваліфікації та рівня бізнес знань співробітників компаній. Компанія використовуємо короткострокову форму бізнес освіти , надаючи якісний сервіс для клієнтів.
Починаючи зі свого заснування в 2009 році, консалтингова компанія « Top Management Consulting » динамічно розвивається і на даний момент пропонує також послуги візової підтримки та юридичних консультацій.

Ми робимо Ваш бізнес успішним.

Корпоративні тренінги:
- Ораторське мистецтво
- переговори
- продажі
- мистецтво презентації
- лідерство
- Командоутворення

Семінари:
- Юридичні семінари
- фінансові семінари
- Семінари для власників і топ -менеджерів

Індивідуальні консультації:
- Робота з офшорами
- індивідуальний коучинг
- управлінський консалтинг

консалтинг:
- Юридичні послуги
- Послуги адвоката
- Аудит інформаційної безпеки підприємства
- Аудит економічної безпеки підприємства

Компанія спеціалізується на організації бізнес заходів в наступних форматах: семінар, тренінг, консультація, практикум, майстер-клас, круглий стіл, діловий сніданок, конференція. І в рамках наступних напрямків: корпоративне фінансування та реструктуризація бізнесу, міжнародного податкового і фінансового планування, експортно-імпортної діяльності, міжнародної торгівлі, захисту власності, залучення інвестицій, організації бізнесу, оцінка бізнесу, злиття і поглинань, корпоративного та господарського права, антимонопольного регулювання и тп.
Лекторами на заходах виступають фахівці високого рівня , авторитетні аналітики та експерти , власники компаній і топ менеджери, діючі та колишні співробітники державних структур, відомі адвокати і партнери юридичних компаній, фахівці, що мають істотний досвід успішної роботи на ринках , автори книг і статей.
Постійно домагатися кращих результатів допомагають такі основні принципи, як результативність, високий рівень сервісу, прагнення приносити клієнтам максимальну користь. Взаємна повага і підтримка , - основа корпоративної політики компанії.
Для компаній щоб утриматися на ринку і стати лідерами необхідно постійно розвиватися і навчатися . Адже у світі кожну хвилину відбувається щось нове. Тому важливо з самого початку довіряти професіоналам.
Детальніше про партнера на сайті: http://topclass.com.ua/

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!