Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Визначено повноваження Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України

June 30, 2016

Уряд прийняв постанову від 08.06.16 р. № 376 "Деякі питання Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб"
Так, визначено повноваження Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України.
Прийнятою постановою передбачено, що одним із основних завдань новоствореного Міністерства є забезпечення формування і реалізація державної політики у сфері розбудови миру.
Також документом визначаються єдині організаційні та методичні підходи у вирішенні питань щодо забезпечення формування і реалізації державної політики у сфері розбудови миру, координації діяльності з надання гуманітарної допомоги, сприяння, у межах компетенції, в реалізації комплексу заходів, спрямованих на зменшення соціального, економічного та екологічного впливу вибухонебезпечних предметів на життя і діяльність населення.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Opredeleny-polnomochiya-Ministerstva-po-voprosam-vremenno-okkupirovannyx-territorij-i-vnutrenne-peremeshhennyx-lic-Ukrainy

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!