Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Визначено процедуру ведення реєстру виробників продуктів тваринного походження

April 1, 2016

Мінагрополітики прийняло наказ від 10.02.16 р. № 40, яким затвердило Порядок ведення реєстру операторів ринку та потужностей, на які видано експлуатаційний дозвіл.
Цим Порядком визначається процедура ведення реєстру операторів ринку, що провадять діяльність, пов'язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження, на яку отримано експлуатаційний дозвіл.
Цей Порядок поширюється на операторів ринку та потужності, на які видано експлуатаційний дозвіл, які провадять діяльність, пов'язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження, а також на центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів (далі - компетентний орган).
Реєстр операторів ринку та потужностей, на які видано експлуатаційний дозвіл, ведеться компетентним органом в електронному вигляді за формою, наведеною у додатку 1 до Порядку.
Компетентний орган забезпечує для громадськості безперервний та безоплатний доступ до відомостей Реєстру на його офіційному веб-сайті.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/Opredelena-procedura-vedeniya-reestra-proizvoditelej-produktov-zhivotnogo-proisxozhdeniya.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!