Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Опломбування місця зберігання спирту незабаром буде проводитися по-новому Порядку

August 29, 2016

ДФС оприлюднила проект наказу Мінфіну "Про затвердження Порядку проведення пломбування місць можливого доступу до спирту, спиртовмісних рідин, добавкам на основі біоетанолу на брагоректифікаційних апаратах, апаратурі і обладнанні підприємств-виробників спирту, спиртовмісної продукції та добавок на основі біоетанолу всіх форм власності".
Згідно з проектом пломбування проводиться посадовими особами структурного підрозділу ДФС, до функцій якого належить здійснення контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів.
Для пломбування використовуються пломби з свинцевого сплаву і провід. Контрольні відбитки засобів пломбування, опломбовані з обох сторін засобом пломбування підприємства (касовим пломбіром), вкладаються в конверт, опечатуються печаткою підприємства, скріплюються підписами членів комісії підприємства і службової (посадової) особи в присутності представника контролюючого органу на акцизному складі і здаються для зберігання в сейф або ящик бухгалтерії підприємства.
У разі виявлення пломб з ознаками пошкодження, підробки або їх відсутності податківці в присутності комісії підприємства вживають відповідних заходів, передбачених законодавством, після чого проводять перепломбування місць можливого доступу до спирту і спиртовмісної продукції.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Oplombirovanie-mesta-xraneniya-spirta-vskore-budet-provoditsya-po-novomu-Poryadku

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!