Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Офіційне опублікування курсу валют по-новому вже з 31 березня 2015 року

March 31, 2015

31 березня 2015 року набуває чинності постанова НБУ від 19.03.15 р. № 194 "Про внесення змін до Положення про встановлення офіційного курсу гривні до іноземних валют та курсу банківських металів".
Так, цією постановою встановлено, що офіційний курс гривні:
- до іноземних валют та банківських металів, стосовно яких передбачено щоденне встановлення офіційного курсу, встановлюватиметься наприкінці робочого дня та починатиме діяти з наступного робочого дня;
- установлений на останній робочий день тижня або на передсвятковий день діятиме протягом наступних вихідних або святкових днів;
- установлений в останній робочий день тижня або в передсвятковий день починатиме діяти в перший робочий день наступного тижня чи в перший післясвятковий робочий день.
- до іноземних валют, стосовно яких передбачено встановлення офіційного курсу раз на місяць, установлюватиметься в останній робочий день місяця та починатиме діяти з першого числа наступного календарного місяця і діятиме до кінця цього місяця.
Повідомлення про встановлення офіційного курсу буде оприлюднюватися в день його встановлення до 18 години на сторінці Офіційного інтернет-представництва НБУ.
Крім цього, постанова також вносить технічні зміни до кодів та найменувань іноземних валют, до яких НБУ встановлюється офіційний курс гривні.

Лист НБУ від 26.03.15 р. 19-012/20553.

Новини за темою:
Удосконалено порядок установлення офіційного курсу гривні та механізм його розрахунку

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!