Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Черговий бухгалтерський семінар Вінницького обласного осередку ВБК у м. Хмільник: «Огляд податкових новацій 2015 року»

January 19, 2015

 15.01.2015 у районному будинку культури м. Хмільник пройшов черговий  семінар для бухгалтерів і керівників підприємств, який було організовано громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».

Відкрила семінар Юлія Поліщук, голова Вінницького обласного осередку ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Вона привітала зі святами та розповіла про діяльність Клубу.

 

      Зважаючи на велику кількість змін, що відбулися останнім часом, учасники слухали затамувавши подих, адже стільки важливого й потрібного було сказано, тим більше що лектором була постійний партнер Всеукраїнського бухгалтерського клубу – Зубрицька Ірина Юріївна, податковий та фінансовий консультант, судовий експерт, економіст.

На семінарі розглядалися актуальні питання:

  1. Податкова реформа-2015.
  2. Система електронного адміністрування ПДВ-2015.
  3. Зміна ставок та порядку утримання ЄСВ, зміни щодо ПДФО та військовий збір.
  4. Новини в застосуванні РРО та інші важливі питання.

Не зважаючи на погану погоду, дощ і ожеледь, бухгалтери з`їхалися з різних районів області і семінар проходив у жвавій та інтерактивній формі. Учасники ставили дуже багато запитань, що турбують багатьох і є актуальними.

Бухгалтери вкотре переконалися, що приєднавшись до великої та дружної сім`ї «Всеукраїнського бухгалтерського клубу», вони матимуть не лише вірних і надійних друзів, але й підтримку та захист у своїй діяльності. А «Баланс» – це єдине видання, необхідне як бухгалтерам, так і керівникам, на сторінках якого вони знайдуть лише важливу й точну інформацію. Більшість бухгалтерів вже стали передплатниками цього видання.

А головним побажанням учасників семінару було – «зустрічатися частіше!»

 

 

Поліщук Юлія Геннадіївна, голова Вінницького обласного осередку

громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»

vn@b-clab.com.ua

[i2061]
из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!