Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Спільний держреєстр оцінювачів та суб`єктів оціночної діяльності

July 1, 2013

Затверджено порядок ведення Державного реєстру оцінювачів та суб`єктів оціночної діяльності (далі - реєстр). 
Даний реєстр є автоматизованою системою збирання, накопичення та обробки інформації про оцінювачів в Україні, які отримали кваліфікаційні свідоцтва оцінювачів, та суб`єктів оціночної діяльності - суб`єктів господарювання, які отримали сертифікати суб`єктів оціночної діяльності. Суб`єктами реєстру є: Фонд держмайна, оцінювачі, суб`єкти оціночної діяльності, адміністратор та користувачі інформацією реєстру. 
Кожен з розділів реєстру «Оцінювачі» та «Суб`єкти оціночної діяльності» ведеться за окремими напрямами та спеціалізаціями у межах кожного напряму. Внесення відповідної інформації до реєстру здійснюється після її отримання та перевірки у строк, що не перевищує 30 днів від дати подання визначених документів, шляхом прийняття наказу Фонду держмайна. В загальному форматі інформація з реєстру оприлюднюється на офіційному веб-сайті Фонду держмайна та у визначених ним ЗМІ. 
Втратили чинність накази Фонду держмайна, які встановлювали порядок ведення Держреєстру оцінювачів та Держреєстру суб`єктів оціночної діяльності.

Наказ Фонду держмайна від 10.06.13 р. № 796 набув чинності з 27.06.13 р. («Офіційний вісник України» від 27.06.13 р. № 46).



Новини за темою:

Єдина база оцінки майна для цілей оподаткування

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!