Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оновлено правила укладання і виконання рамкових угод

November 2, 2017

Затверджено Порядок, яким установлено, що закупівля за рамковими угодами може здійснюватися:
• замовником – у такому разі укладається угода між замовником та учасниками-переможцями;
• централізованою закупівельною організацією (далі – ЦЗО) в інтересах замовників – у такому разі укладається угода між ЦЗО, усіма замовниками, в інтересах яких проводиться закупівля за рамковою угодою, а також усіма учасниками-переможцями.
При цьому закупівля за рамковою угодою здійснюється в порядку, передбаченому для проведення процедури відкритих торгів з особливостями, передбаченими Порядком. Зокрема, тендерна документація додатково повинна містити орієнтовні строки та/або графіки постачання товарів, надання послуг, а також проект рамкової угоди, зміст якої відповідає вимогам, визначеним у Порядку.
Рамкова угода укладається відповідно до вимог тендерної документації та пропозицій учасників, яких визначено переможцями торгів, не пізніше ніж через 45 днів із дня прийняття рішення про намір укласти рамкову угоду, але не раніше ніж через 10 днів із дати оприлюднення в електронній системі закупівель повідомлення про намір укласти рамкову угоду. У разі підписання рамкової угоди замовником (ЦЗО та щонайменше одним із замовників) та щонайменше трьома учасниками-переможцями рамкова угода є чинною для них.
ДП «Прозорро» має у двомісячний строк забезпечити перегляд та адаптацію електронної системи закупівель для здійснення закупівель за рамковими угодами згідно з новими нормами. Не стосується це лише норм щодо особливостей проведення закупівель за рамковою угодою із застосуванням конкурентного відбору, які застосовуються лише з 1 січня 2019 року.

Наказ Мінекономрозвитку від 15.09.17 р. № 1372 набуде чинності із дня його офіційного опублікування.

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!