Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оновлено правила надання послуг із централізованого опалення та водопостачання

March 21, 2017

Унесено зміни до Правил надання послуг із централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення.
Зокрема, у цих Правилах змінено формулу та механізм нарахування плати за послугу із централізованого опалення споживачам, у яких відсутні квартирні та будинкові засоби обліку теплової енергії.
Це забезпечить об'єктивні умови нарахування споживачам плати за послугу із централізованого опалення залежно від температури зовнішнього повітря і фактичного надання послуги, а також справедливий перерозподіл плати між місяцями опалювального сезону (теплий місяць – менша плата, холодний місяць – більша плата).
Рішення прийняте для недопущення неоднозначного трактування підприємствами – виробниками/виконавцями послуги із централізованого опалення норм Правил, що призводить до невідповідності нарахованої плати за послугу із централізованого опалення змінам температури зовнішнього повітря протягом місяця.

Постанова КМУ від 16.03.17 р. № 156 набуде чинності з дня опублікування.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Usovershenstvovany-Pravila-predostavleniya-uslug-po-centralizovannomu-otopleniyu-i-vodosnabzheniyu.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!