Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оновлено процедуру видачі ліцензії на експорт/імпорт озоноруйнівних речовин

November 25, 2015

Затверджено зміни до деяких наказів з питань ліцензування імпорту та експорту товарів.
Зокрема, цими змінами встановлено, що ліцензія стосовно озоноруйнівних речовин або товарів, що їх містять, видається на виконання положень Монреальського протоколу на підставі погодження на ввезення/вивезення озоноруйнівних речовин або товарів, що їх містять, що надається Мінприроди до Мінекономрозвитку у порядку міжвідомчого обміну інформацією.
Для одержання ліцензії стосовно озоноруйнівних речовин або товарів, що їх містять, заявка на одержання такої ліцензії подається заявником - суб'єктом зовнішньоекономічної діяльності у двох примірниках. Один примірник оригіналу такої заявки протягом трьох робочих днів з дати її подання надсилається Мінекономрозвитку до Мінприроди для отримання погодження на ввезення озоноруйнівних речовин або товарів, що їх містять.
За результатами розгляду цієї заявки з дати її отримання Мінприроди у триденний строк інформує Мінекономрозвитку про підстави для відмови у видачі погодження на ввезення озоноруйнівних речовин або товарів, що їх містять, у разі наявності таких підстав чи у десятиденний строк надсилає Мінекономрозвитку два примірники оригіналу погодження на ввезення озоноруйнівних речовин або товарів, що їх містять, за встановленою цим органом формою.
Ліцензія стосовно озоноруйнівних речовин або товарів, що їх містять, видається разом з другим примірником оригіналу погодження на ввезення озоноруйнівних речовин або товарів, що їх містять.

Наказ Мінекономрозвитку від 27.10.15 р. № 1348 набуде чинності з дня офіційного опублікування.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!