Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оновлено процедуру розміщення інформації про публічні закупівлі

March 31, 2016

Наказом Мінекономрозвитку від 18.03.16 р. № 477 затверджено Порядок розміщення інформації про публічні закупівлі.
Цей Порядок визначає процедуру розміщення інформації про публічні закупівлі (далі - Порядок), яка оприлюднюється на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель у складі електронної системи закупівель (далі - веб-портал), подання інформації, документів, звернень та скарг і одержання повідомлень через електронну систему закупівель.
Розміщення інформації в електронній системі закупівель здійснюється замовником/учасником/органом оскарження шляхом її внесення та заповнення в електронному вигляді через автоматизоване робоче місце замовника/учасника/органу оскарження.
Оприлюднення інформації на веб-порталі здійснюється електронною системою закупівель.
Замовник/учасник/орган оскарження для отримання доступу до автоматизованого робочого місця безоплатно проходить реєстрацію на авторизованому електронному майданчику або веб-порталі шляхом здійснення одного із способів ідентифікації/авторизації відповідно до порядку, установленого КМУ.
Інформація для замовника/органу оскарження розміщується/оприлюднюється безоплатно.
Розмір плати учасника за подання інформації та документів для участі у процедурах закупівлі визначається відповідно до порядку, установленого КМУ.
Замовник/учасник може вносити зміни до інформації, яку вже оприлюднено на веб-порталі, у випадках, передбачених Законом.
Датою та часом оприлюднення/подання інформації в електронній системі закупівель є дата та час унесення та заповнення її через автоматизоване робоче місце замовника/учасника/органа оскарження.
Розміщенням/оприлюдненням інформації вважається її наявність в електронній системі закупівель в інтерактивному режимі реального часу.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/Obnovlena-procedura-razmeshheniya-informacii-o-publichnyx-zakupka.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!