Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оновлена інструкція з оформлення матеріалів про порушення пожежної безпеки

September 8, 2016

МВС прийняло наказ від 27.07.16 р. № 725 "Про затвердження Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення та визнання такими, що втратили чинність, деяких наказів МНС України".
Інструкція визначає порядок оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення при документуванні порушень, розгляду справ про адмінпорушення, виконання постанов про накладення адміністративних стягнень та розгляду скарг у справах про адмінпорушення.
При здійсненні посадовими особами підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, громадянами - суб'єктами підприємницької діяльності та громадянами адміністративного правопорушення уповноваженими на те посадовими особами ГСЧС складається протокол про адміністративне правопорушення.
Протокол складається у двох примірниках, один з яких під розписку вручається особі, яка притягається до відповідальності.
У разі незгоди з прийнятим рішенням у справі про адмінпорушення особа, щодо якої її винесено, може подати скаргу до вищої посадової особи ГСЧС або суду. Скарга подається в теченіе10 днів з дня винесення постанови.
При оскарженні постанови вона підлягає виконанню після залишення скарги без задоволення.
Скарга на постанову розглядається в 10-денний строк з дня її надходження.
Скарга, що надійшла до органу (посадовій особі), який виніс постанову по справі про адмінпорушення, в 3-денний строк надсилається разом зі справою в орган (посадовій особі), правомочний (правочинній) її розглядати.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!