Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оновлено форму звіту для неприбутківців

March 11, 2014

Затверджено нову форму Податкового звіту про використання коштів неприбуткових установ та організацій та Порядок його складання.
Визнано таким, що втратив чинність, наказ ДПАУ від 31.01.11 р. № 56 «Про затвердження форми та Порядку складання Податкового звіту про використання коштів неприбуткових установ та організацій».
Міндоходівська форма містить два нових додатки:
– додаток ВП до рядків 19-22 Податкового звіту подається у разі виправлення помилок у складі Податкового звіту звітного/звітного нового, в якому наводиться інформація про виправлені помилки;
– додаток ГД до рядків 10.1, 13.1, 16.1 Податкового звіту подається неприбутковими установами та організаціями в обов`язковому порядку при здійсненні операцій з гуманітарної допомоги.
Встановлено, що звіт подається неприбутковими установами та організаціями до відповідного територіального органу Міндоходів за базовий звітний (податковий) рік протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року, разом з річною фінансовою звітністю, подання якої передбачено положеннями п. 46.2 Податкового кодексу.
Тож, вперше за новою формою необхідно звітувати за 2014 рік, а у разі уточнення податкових (звітних) періодів – за I квартал 2014 року.

Наказ Міндоходів від 27.01.14 р. № 85 набуде чинності з дня офіційного опублікування. Готується до опублікування у «Офіційному віснику України» № 21 від 18.03.14 р.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!