Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оновлено форму Декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари

April 24, 2015

Затверджено нову форму Декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію) та Порядок складання та подання Декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію).

Зокрема, встановлено, що у Декларації повинні міститися відомості про встановлені виробником або імпортером максимальні роздрібні ціни на всі підакцизні товари (продукцію), що виробляються ним в Україні, або на всі підакцизні товари (продукцію), що імпортуються ним в Україну, і дата, з якої встановлюються максимальні роздрібні ціни.

У разі потреби у зміні будь-яких відомостей, що містяться у Декларації, поданій виробником або імпортером підакцизних товарів (продукції), виробник або імпортер повинен подати центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну податкову і митну політику нову Декларацію. Зміна будь-яких відомостей, що містяться у Декларації, може здійснюватись не частіше 2 разів на місяць.

Декларація подається засобами електронного зв`язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством, шляхом її направлення до контролюючого органу за основним місцем обліку декларанта для здійснення перевірки наявності та достовірності обов`язкових реквізитів.

Декларація подається виробником або імпортером підакцизних товарів (продукції) не пізніше закінчення останньої робочої години дня, в якому спливає граничний строк подання Декларації, - 10 та 25 числа місяця.

Наказ Мінфіну від 25.03.15 р. № 359 набуде чинності з дня офіційного опублікування. Готується до опублікування в „офіційному віснику України” від 30.04.15 р. № 32.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!