Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оновлено Порядок казначейського обслуговування місцевих бюджетів

August 18, 2016

Мінфін прийняв наказ від 14.07.16 р. № 617 "Про затвердження Змін до Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів".
Цими змінами, зокрема, передбачено:
1. Місцевий бюджет виконується за розписом, який затверджується керівником місцевого фінансового органу. До затвердження розпису місцевого бюджету керівником місцевого фінансового органу затверджується тимчасовий розпис місцевого бюджету на відповідний період.
2. Відповідно до розпоряджень, наданих місцевими фінансовими органами протягом операційного дня, органи Казначейства перераховують кошти в день їх надходження. Розпорядження, які надійшли після закінчення операційного дня, виконуються органами Казначейства наступного робочого дня.
3. Розпорядник бюджетних коштів (одержувач бюджетних коштів) здійснює формування та подання документів до системи Казначейства в електронному вигляді протягом операційного дня в межах операційного часу, визначеного органом Казначейства. Документи, що надійшли після операційного часу, опрацьовуються наступного операційного дня. Підтвердженням для розпорядників бюджетних коштів (одержувачів бюджетних коштів) успішного передавання їх електронних документів до системи Казначейства є відповідне сповіщення системи Казначейства.
4. За зверненням розпорядника бюджетних коштів (одержувача бюджетних коштів) органи Казначейства надають виписки з рахунків в електронному вигляді з накладанням електронного цифрового підпису.
5. У реквізиті платіжного доручення «Призначення платежу» у разі перерахування (сплати) утримань із заробітної плати працівників і нарахувань на фонд оплати праці зазначається період, за який здійснюється виплата.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Onovleno-Poryadok-kaznachejskogo-obslugovuvannya-miscevix-byudzhetiv

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!