Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оновлено порядок формування Реєстру великих платників податків

December 27, 2013

Затверджено новий Порядок формування Реєстру великих платників податків. Раніше діючий, затверджений наказом Мінфіну від 11.09.12 р. № 986, втратив чинність.
Встановлено, що відбір платників податків для включення до Реєстру ВПП здійснюється структурним підрозділом Міндоходів України, за яким закріплено функції моніторингу ефективності супроводження великих платників податків, на підставі аналізу інформації:
1) про сумарні обсяги доходів від усіх видів діяльності платника податків за друге півріччя попереднього року та перше півріччя поточного року (надається структурним підрозділом Міндоходів, за яким закріплено функції організації робіт з приймання та комп`ютерної обробки податкової звітності);
2) про суми сплачених до Держбюджету України податків за платежами, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, у другому півріччі попереднього року та першому півріччі поточного року (надається структурним підрозділом Міндоходів, за яким закріплено функції організації роботи з ведення обліку доходів і зборів).

Наказ Міндоходів від 27.11.13 р. № 717 та наказ Мінфіну від 21.11.13 р. № 951 набудуть чинності з дня офіційного опублікування.

Нагадаємо, Реєстр великих платників податків на 2014 рік затверджено наказом Міндоходів від 07.10.13 р. № 543.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!