Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оприлюднено проект оновленої форми № 1-ПА та Порядку її заповнення

September 9, 2015

Мінсоцполітики оприлюднило проект наказу ”Про затвердження форми звітності № 1-ПА ”Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні” (далі – звіт) та проект Порядку її заповнення.
Цей звіт заповнюється суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні, та суб’єктами господарювання, які здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні у інших роботодавців.
Звіт подається щороку не пізніше 15 січня (раніше – 1 лютого) після звітного року районним, міським, міськрайонним, районним у містах органам державної служби зайнятості за місцем здійснення діяльності. Якщо останній день строку припадає на вихідний, святковий або інший неробочий день, днем закінчення строку подачі звіту є перший після нього робочий день.
Звіт складається з трьох розділів:
- Розділ І заповнюється суб'єктами господарювання, які мають ліцензію з посередництва у працевлаштуванні за кордоном.
- Розділ ІІ заповнюється суб'єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні. У цьому розділі зазначається кількість громадян, працевлаштованих у звітному році, у тому числі за професіями (посадами) та розміром заробітної плати.
- Розділ ІІІ заповнюється суб'єктом господарювання, який наймає працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в іншого роботодавця.

За матеріалами офіційного веб-сайту Мінсоцполітики.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!