Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оприлюднено проект нової форми Податкової декларації з плати за землю

November 9, 2016

На офіційному web-сайті ДФС розміщено проект наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до форми Податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності), затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 16 червня 2015 року № 560».
Проект наказу розроблено за результатом практичного застосування форми Податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) (далі – Декларація) для удосконалення порядку її заповнення.
Зокрема, змінено формат внесення дати укладання та реєстрації документів, які засвідчують/підтверджують право власності та/або користування  земельними ділянками. З метою приведення у відповідність із Порядком обліку платників податків і зборів, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 09.12.2011 № 1588, із змінами, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 29 грудня 2011 року за №1562/20300, реквізити, зазначені у рядках 3 та 4 Декларації, замінені новим реквізитом – податковий номер платника податку. У відповідність із пунктом 70.16 статті 70 Податкового кодексу України приведена примітка 5 (у новій редакції Декларації – примітка 6). До графи 9 Декларації внесено уточнення, згідно з яким нормативна грошова оцінка земельної ділянки зазначається за одиницю площі.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Obnarodovan-proekt-novoj-formy-Nalogovoj-deklaracii-po-plate-za-zemlyu.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!