Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оприлюднено проект нової форми декларації з податку на прибуток підприємства

December 3, 2013

2 грудня на офіційному веб-сайті Міндоходів розміщено проект наказу Міндоходів «Про затвердження форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємства» та аналіз впливу цього регуляторного акта.
Проект наказу підготовлено для приведення у відповідність до положень Податкового кодексу з урахуванням внесених змін, зокрема для цілей трансфертного ціноутворення.
Нова форма декларації містить 14 додатків, у той час як нині діюча форма включає 12. Новими є:
Додаток ВС до Податкової декларації з податку на прибуток підприємства «Інформація по нарахованих та перерахованих страховикам сумах страхових платежів в розрізі страховиків»;
Додаток ТЦ до рядків 03.28, 03.29 додатка ІД,06.4.41, 06.4.42 додатка ІВ та 01.12, 01.13, 02.12, 02.13 таблиці 1, 01.15, 01.16, 02.15, 02.16 таблиці 2 додатка ЦП Податкової декларації з податку на прибуток підприємства.
Зауваження та пропозиції до проекту наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця на адреси розробника: поштову – 04655, МПС, Київ – 53, Львівська площа, буд. 8, Департамент координації нормотворчої та методологічної роботи з питань оподаткування, електронну – rbolila@sts.gov.ua,  а також на поштову адресу Держпідприємництва – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.
Обговорення проекту акта проводиться у рубриці «Консультації з громадськістю» на урядовому веб-сайті «Громадянське суспільство і влада» (http://civic.kmu.gov.ua/consult_mvc_kmu/consult/poll/projects).

За матеріалами офіційного порталу Міндоходів.


Новини за темою:

Оприлюднено проекти податкових декларацій з ФСП, туристичного збору та плати за землю

Оприлюднена нова форма податкової накладної та порядок її заповнення

Оприлюднена міндоходівська форма № 1ДФ

Оприлюднено проект міндоходівської декларації з екоподатку

Оприлюднена форма Звiту про контрольованi операції

Міндоходівський реєстр податкових накладних

Нова ПДВ-звітність: проект Міндоходів

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!