Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оприлюднено Порядок формування Зведеного переліку об`єктів реформування

April 21, 2016

Держкомтелерадіо оприлюднив на своєму веб-сайті зареєстрований в Міністерстві юстиції Порядок формування Зведеного переліку об’єктів реформування http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=128493&cat_id=126285
Порядок визначає механізм формування Зведеного переліку об’єктів реформування та констатує, що його складення, ведення та оновлення здійснює Держкомтелерадіо.
Відповідно до Порядку засновники (співзасновники) друкованих ЗМІ та редакцій після прийняття рішення про реформування та про спосіб реформування подають Держкомтелерадіо копію цього рішення та інформацію, визначену частиною другою статті 6 Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» за спеціальною формою, яка є у додатку.
Заповнена форма надсилається Держкомтелерадіо у паперовому та електронному вигляді у форматі Microsoft Excel на електронну адресу: zmi@comin.gov.ua.
У разі виникнення змін у складі інформації, що була подана, засновники (співзасновники) друкованих ЗМІ та редакцій подають у тижневий термін відповідну інформацію Держкомтелерадіо для оновлення Зведеного переліку об’єктів реформування.
Відповідальність за достовірність інформації, що подається для внесення до Зведеного переліку об’єктів реформування, несуть особи, які надали цю інформацію.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/Obnarodovan-Poryadok-formirovaniya-svodnogo-perechnya-obektov-reformirovaniya.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!