Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оскарження рішення про відмову в реєстрації ПН/РК в ЄРПН

September 7, 2017

Оскарження рішення про відмову в реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі – ПН/РК, ЄРПН) здійснюється в порядку, визначеному ст. 56 ПК, з урахуванням таких особливостей:
– подається до центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну податкову і митну політику;
– розглядається в порядку, визначеному Кабміном, комісією центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну податкову і митну політику, за участі уповноваженої особи центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику;
– розглядається протягом 10 календарних днів із дня отримання такої скарги центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну податкову і митну політику. Термін розгляду скарги не може бути продовженим; якщо вмотивоване рішення за скаргою платника податків на рішення про відмову в реєстрації ПН/РК в ЄРПН не надсилається протягом установленого строку, така скарга вважається повністю задоволеною на користь платника податків із дня, що настає за останнім днем зазначеного строку.
Нагадаємо, що Порядок розгляду скарг на рішення комісії ДФС про відмову в реєстрації ПН/РК в ЄРПН затверджено постановою КМУ від 04.07.17 р. № 485.

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!