Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Забезпечено паритет інтересів споживачів і теплопостачальних підприємств при запровадженні для населення механізму розстрочки на оплату послуг з опалення

October 27, 2016

Уряд прийняв рішення, яке забезпечує паритет інтересів споживачів і теплопостачальних підприємств при запровадженні для населення механізму розстрочки на оплату послуг з централізованого опалення.
Так, були внесені зміни до низки нормативно-правових актів. Зокрема змінами до Постанови № 217 для підприємств ТКЕ  вводиться компенсуючий механізм при розрахунках за спожитий ними природний газ в умовах перенесення споживачам плати за тепло на міжопалювальний період. Також внесено зміни до Примірного договору про постачання природного газу виробникам теплової енергії.  Вони звільняють підприємства теплоенергетики від нарахування пені й штрафів за несвоєчасні розрахунки за спожитий природний газ, пов’язані з відстроченням платежів населенням. Запропоновані Мінрегіоном рішення дозволять підприємствам теплоенергетики виконати свої зобов’язанні по постачанню тепла та фінансово убезпечити себе у міжопалювальний період.

Джерело: .

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!