Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Щодо можливості перереєстрації платників податків з Донецької та Луганської областей

June 23, 2014

Міндоходів нагадало про запровадження механізму, який дозволяє платникам податків в АР Крим та м. Севастополі перереєструвати свій бізнес на територію будь-якої області чи міста Києва і сплачувати податки відповідно до законодавства України.
Для реєстрації зміни свого місцезнаходження/місця проживання юрособа або ФОП, яка зареєстрована на території АР Крим або м. Севастополя, звертається до держреєстратора реєстраційної служби України в областях та м. Києві.
Після отримання відповідних відомостей із Єдиного держреєстру органи доходів і зборів здійснюють взяття на облік платників за їх новим місцезнаходженням / місцем проживання.
Що ж стосується платників податків, які зареєстровані на території Донецької та Луганської областей, діючими нормативно-правовими актами не запроваджено особливостей перереєстрації зміни місцезнаходження (місця проживання) з цих територій та здійснюється відповідно до ст. 29, 45 Закону від 15.05.03 р. № 755-IV "Про держреєстрацію юросіб та фізосіб - підприємців".
У разі неможливості подання декларації платником податків особисто або уповноваженою особою така декларація може бути надіслана органу доходів і зборів поштою або засобами електронного зв`язку в електронній формі.
Роз`яснення Міндоходів від 19.06.14 р.

Новини за темою:
Як подати пояснення до декларації при електронній звітності

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!