Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Чи потрібно при поданні уточнюючої декларації акцизного податку подавати додаток 6?

December 14, 2016

Платник, який до початку його перевірки контролюючим органом самостійно виявляє факт недоплати - заниження податкового зобов’язання минулих звітних (податкових) періодів, зобов’язаний подати уточнюючу Декларацію разом із розрахунком суми акцизного податку, що збільшує або зменшує податкові зобов’язання внаслідок виправлення самостійно виявленої помилки, допущеної в попередніх звітних періодах (додаток 8), і сплатити суму недоплати та штраф у розмірі трьох відсотків такої суми до подання уточнюючої Декларації.
Підсумок показників за розділами I, II Додатка 6 зазначається в рядку «Усього за розділами I і II» та переноситься до четвертої графи рядка Д1.1 Розділу Д Декларації.
Тобто розділ Д Декларації заповнюється на основі показників, розрахованих у Додатку 6, а тому при поданні суб’єктом господарювання роздрібної торгівлі, який здійснює реалізацію підакцизних товарів уточнюючої Декларації до такої Декларації подається Додаток 6.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Nuzhno-li-pri-podache-utochnyayushhej-deklaracii-akciznogo-naloga-podavat-prilozhenie-6

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!