Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Нюанси заповнення форми № 1-РС "Витрати на утримання робочої сили"

April 22, 2015

Відповідно до Плану державних статистичних спостережень на 2015 р. вибіркове обстеження підприємств щодо витрат на утримання робочої сили здійснюється за показниками форми № 1-РС (один раз на чотири роки) "Звіт про витрати на утримання робочої сили".

Для заповнення цієї форми необхідно керуватися:

- Інструкцією щодо заповнення форми державного статистичного спостереження № 1-РС "Звіт про витрати на утримання робочої сили";

- Роз`ясненнями щодо заповнення форми державного статистичного спостереження № 1-РС (один раз на чотири роки) "Звіт про витрати на утримання робочої сили", затвердженими заступником Голови Держстату 07.08.14 р. за № 18.1-12/26.

У зв`язку з неможливістю на цей час вносити зміни до інструкції, були підготовлені роз`яснення щодо заповнення форми, які у 2015 р. будуть діяти одночасно з відповідною інструкцією.

Дані форми заповнюють у цілому по підприємству (без виділення структурних підрозділів).

Тільки сільські та селищні ради подаватимуть звіти за підпорядковані установи різних видів економічної діяльності (школа, дошкільний навчальний заклад, заклад культури) для розробки даних у розрізі видів діяльності.

У витратах на робочу силу необхідно враховувати дані щодо всіх працівників, тобто штатних, а також тих, які не перебувають в обліковому складі підприємства.

Починаючи з 20.03.15 р. респонденти вже мають можливість подавати форму № 1-РС в електронному вигляді.

Лист Держстату у Запорізькій області від 23.03.15 р. 12-13/299.

[d2323]

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!