Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Новий сервіс Міндоходів: оцінка ризиків інвестпроектів

March 21, 2013

Міністерство доходів і зборів повідомляє про новий сервіс для підприємств з іноземними інвестиціями, який допоможе інвесторам уникнути порушень податкового законодавства та, відповідно, зайвих фінансових витрат на сплату штрафних санкцій та пені. Інвестори не тільки отримають компетентний висновок щодо запланованої господарської операції, але й зможуть перевірити добросовісність своїх контрагентів. 
Для отримання правової оцінки інвестпроекту підприємству потрібно надіслати звернення в паперовому або електронному вигляді до Міндоходів або Окружної державної податкової служби – Центрального офісу з обслуговування платників податків. У зверненні має бути вказано назву підприємства, його місцезнаходження, копії документів, що підтверджують статус підприємства з іноземними інвестиціями, реквізити контрагентів, про яких підприємство бажає отримати інформацію, а також викладено обставини про господарську операцію, яка вже проводиться або запланована. 
Протягом 30 календарних днів фахівці Міндоходів, проаналізувавши звернення, мають надати мотивований висновок щодо відповідності господарської операції податковому законодавству. Причому, листування буде індивідуальним та повністю конфіденційним, а всі виявлені помилки підприємці зможуть виправити самостійно до офіційного оформлення операції.

За матеріалами офіційного сайту ДПС України.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!