Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Новий порядок кваліфікації когенераційної установки

July 12, 2013

Затверджено Порядок проведення кваліфікації когенераційної установки. 
Кваліфікацію проводить Держенергоефективності на безоплатній основі. 
Заявником кваліфікації є власник когенераційної установки або уповноважена ним особа, яка подає Держенергоефективності заяву та технічну інформацію про когенераційну установку, необхідну для проведення кваліфікації. 
У разі відповідності умов та показників експлуатації когенераційної установки кваліфікаційним показникам умов Закону «Про комбіноване виробництво теплової та електричної енергії (когенерацію) та використання скидного енергопотенціалу» Держенергоефективності не пізніше 20 календарних днів з дня надходження заяви видає заявнику свідоцтво про кваліфікацію когенераційної установки строком на 1 рік. 
Перелік когенераційних установок, що відповідають кваліфікаційним показникам, розміщується на офіційному сайті Держенергоефективності. 
Втратив чинність наказ Наценергоефективності від 30.03.07 р. № 56, яким було затверджено порядок організації конкурсного відбору експертних установ та здійснення кваліфікації когенераційної установки.

Наказ Мінекономрозвитку від 12.06.13 р. № 627 набуде чинності з дня опублікування (готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 19.07.13 р. № 52).

Нагадаємо, когенераційна установка – це комплекс обладнання, що працює за способом комбінованого виробництва електричної і теплової енергії або перетворює скидний енергетичний потенціал технологічних процесів в електричну та теплову енергію.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!