Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Новий порядок контролю за охоронною діяльністю

September 16, 2013

Затверджено Порядок контролю за додержанням Ліцензійних умов провадження охоронної діяльності.
Контроль за додержанням ліцензіатами даних ліцензійних умов здійснює МВС шляхом проведення планових і позапланових перевірок.
Періодичність здійснення планових заходів визначається відповідно до вимог Критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження охоронної діяльності і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю).
Позапланова перевірка в разі звернення фізичних та юридичних осіб про порушення ліцензіатом вимог законодавства здійснюється тільки за наявності письмової згоди МВС на її проведення. При цьому, позапланова перевірка не може здійснюватися з одних і тих самих питань за період, який вже перевірявся, за винятком випадків, якщо така перевірка здійснюється на виконання рішення суду, в межах досудового провадження, чи з метою перевірки виконання розпорядження про усунення порушень ліцензійних умов із зазначеного питання.
Також визначені підстави для анулювання ліцензії на провадження охоронної діяльності.
Втратив чинність наказ МВС від 25.02.11 р. № 76, яким затверджено діючий порядок такого контролю.

Наказ МВС від 09.08.13 р. № 761 набуде чинності з дня опублікування (готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 20.09.13 р. № 70).


Новини за темою:

Ліцензійні умови провадження охоронної діяльності

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!