Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Новий порядок формування тарифів на централізоване водопостачання

October 18, 2017

Затверджено Порядок, який установлює механізм формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на принципах стимулюючого регулювання для суб'єктів природних монополій, які провадять (мають намір провадити) господарську діяльність із централізованого водопостачання та/або водовідведення, ліцензування діяльності яких здійснює НКРЕКП.
Виконання обов'язкових умов переходу до стимулюючого регулювання у сфері централізованого водопостачання та/або водовідведення і застосування цього Порядку надає ліцензіату право на звернення до НКРЕКП щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та/або водовідведення на принципах стимулюючого регулювання.
Розрахунок тарифів здійснюється окремо за ліцензованими видами діяльності із централізованого водопостачання та/або водовідведення.
Параметри регулювання, що мають довгостроковий термін дії, які визначаються НКРЕКП індивідуально для кожного ліцензіата, встановлюються постановою НКРЕКП, дія якої поширюється на окремого ліцензіата, який звернеться до НКРЕКП для встановлення тарифів на централізоване водопостачання та/або водовідведення на принципах стимулюючого регулювання.

Постанова НКРЕКП від 14.09.17 р. № 1132 набуває чинності із дня, що настає за днем її опублікування.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!