Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Новозатверджена форма повідомлення ДФС про прийнятих працівників застосовується з 3 липня

July 7, 2015

03 липня 2015 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 413 «Про порядок повідомлення Державній фіскальній службі та її територіальним органам про прийняття працівника на роботу» (далі – Постанова № 413).

Постановою № 413 встановлено, що повідомлення про прийняття працівника на роботу подається власником підприємства, установи, організації або уповноваженим ним органом (особою) чи фізичною особою до територіальних органів Державної фіскальної служби України за місцем обліку їх як платника єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування за відповідною формою до початку роботи працівника за укладеним трудовим договором одним із таких способів:

- засобами електронного зв`язку з використанням електронного цифрового підпису відповідальних осіб відповідно до вимог законодавства у сфері електронного документообігу та електронного підпису;

- на паперових носіях разом з копією в електронній формі;

- на паперових носіях, якщо трудові договори укладено не більше ніж із п`ятьма особами.
Інформує http://zir.minrd.gov.ua.


На замітку:
27.06.15 р. в газеті «Урядовий кур`єр» було опубліковано постанову КМУ № 413 частково (без додатку). Повністю вона опублікована 03.07.15 р. в газеті «Офіційний вісник України» № 50. Тому, починаючи з 3 липня 2015 року про прийнятих працівників необхідно повідомляти ДФС за встановленою формою.



Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!