Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Нове при одержанні ліцензій на експорт, імпорт дисків для лазерних систем зчитування, матриць

October 2, 2014

Затверджено зміни до Порядку видачі ліцензій на вид господарської діяльності - експорт, імпорт дисків для лазерних систем зчитування, матриць.

Зокрема, для одержання ліцензій на експорт, імпорт дисків для лазерних систем зчитування, матриць не потрібно подавати копію свідоцтва про державну реєстрацію суб`єкта господарської діяльності або копію довідки про внесення до ЄДР підприємств та організацій України.

Крім цього, доповнено перелік підстав для залишення заяви про видачу ліцензії без розгляду.

Так, заява залишається без розгляду також якщо немає у ЄДР юросіб і ФОП відомостей про заявника або наявні відомості про перебування юрособи у стані припинення шляхом ліквідації (перебування ФОП у стані припинення підприємницької діяльності) чи про державну реєстрацію її припинення (державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності ФОП).

У разі припинення провадження зазначеного в ліцензії виду господарської діяльності філією, відокремленим підрозділом, на яке була видана копія ліцензії, ліцензіат зобов`язаний протягом 10 робочих днів ( раніше 7 робочих днів) з дати припинення повідомити про це Мінекономрозвитку у письмовій формі.

Мінекономрозвитку вносить відповідні зміни до ліцензійного реєстру не пізніше наступного робочого дня з дати надходження такого повідомлення.

Наказ Мінекономрозвитку від 27.08.14 р. № 1035 набуде чинності з дня офіційного опублікування. Готується до опублікування в "Офіційному віснику України" від 10.10.14 р. № 79.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!