Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Нова статзвітність про вантажні і пасажирські автоперевезення для ФОП

August 3, 2016

Держстат прийняв наказ від 28.07.16 р. № 133 "Про затвердження форм державного статистичного спостереження № 51-вант (2 рази на рік) "Обстеження фізичної особи-підприємця, що здійснює вантажні перевезення на комерційній основі "і № 51-пас (2 рази в рік)" Обстеження фізичної особи-підприємця, який здійснює пасажирські автоперевезення на маршруті".
Документом затверджено форми державного статистичного спостереження зі статистики транспорту для фізичних осіб - підприємців:
- № 51-вант (2 рази на рік) "Обстеження фізичної особи - підприємця, що здійснює вантажні автомобільні перевезення на комерційній основі". Документ застосовується починаючи зі звіту за II тиждень квітня 2017 року та поширюється на ФОП, які виконують комерційні перевезення вантажів власним вантажним автотранспортом;
- № 51-пас (2 рази на рік) "Обстеження фізичної особи - підприємця, що здійснює пасажирські автоперевезення на маршруті". Документ застосовується починаючи зі звіту за II тиждень травня 2017 року та поширюється на ФОП, які здійснюють пасажирські автоперевезення на маршруті згідно з угодами, укладеними з органами місцевої влади всіх рівнів.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Novaya-statotchetnost-o-gruzovyx-i-passazhirskix-avtoperevozkax-dlya-FLP.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!