Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Нова форма довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи

July 19, 2017

Затверджено форми довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи (про сплату або відсутність податкових зобов'язань) та Порядок її оформлення і видачі.
Довідка видається безоплатно на підставі:
– заяви платника податків про видачу Довідки;
– податкової декларації про майновий стан і доходи.
Заява та податкова декларація подаються платником податків (уповноваженим представником) до контролюючого органу за місцем податкового обліку.
Заява складається з обов'язковим посиланням на відповідний пункт Податкового кодексу, яким передбачено видачу контролюючим органом довідки, та зазначенням найменування підприємства (установи, організації), до якого (якої) довідку буде подано платником податків.
Заяву про видачу довідки за вибором платника податку може бути подано засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу та ЕЦП.
Довідка видається у паперовій та/або електронній формах контролюючим органом за місцем податкового обліку:
– платникам податків, які звернулися відповідно до п. 179.12 Податкового кодексу (далі – ПК), – протягом 10 календарних днів з дати отримання заяви;
– платникам податку – резидентам, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання та які звернулися відповідно до п. 179.3 ПК, – протягом 30 календарних днів після надходження податкової декларації та сплати належної суми податку.

Наказ Мінфіну від 13.06.17 р. № 568 набуде чинності з дня опублікування.

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!