Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Нова форма реєстру виданих та отриманих ПН: оприлюднено проект

June 2, 2014

На офіційному веб-порталі Міндоходів розміщено проект наказу Мінфіну „Про затвердження форми реєстру виданих та отриманих податкових накладних та порядку його ведення” та аналіз впливу цього регуляторного акту.

Проект запропонований у звязку з введенням додаткової ставки ПДВ 7% для медпрепаратів. З цією метою до форми Реєстру податкових накладних будуть внесені відповідні графи.

У зв’язку з прийняттям КМУ постанови про ліквідацію Міністерства доходів і зборів України та відновлення діяльності Державної податкової служби України та Державної митної служби України, діяльність яких спрямовується та координується КМУ через Мінфін, реалізація єдиної державної податкової політики, державної політики у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування податкового законодавства здійснюється Мінфіном.

Отже, приведення форми реєстру виданих та отриманих податкових накладних та порядку його ведення у відповідність до вимог прийнятих законів можливе лише шляхом скасування наказу Міндоходів від 25.11.13 р. № 708 та видання відповідного наказу Мінфіну.

За матеріалами офіційного порталу Міндоходів.

 

Новини за темою:

Нова форма податкової накладної: вже скоро

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!