Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Незабутня подорож до Одеси на Великдень: передплати та виграй!

February 12, 2014

Компанія «Баланс-Клуб» продовжує розігрувати серед своїх передплатників незабутні тури на двох по найдивовижніших містах України. І вже 27 лютого 2014 року нас чекає третій розіграш акції «Тур вихідного дня», переможці якого відправляться в захоплюючу подорож до Одеси на Великдень.

З 19 по 21 квітня четверо щасливчиків у компанії своїх близьких відправляться вивчати чудові місця найвеселішого міста нашої країни, проведуть романтичний вечір у ресторані і насолодяться святковою атмосферою самобутньої Одеси.

На даний момент представники більше 5 000 компаній уже стали учасниками акції «Тур вихідного дня», заповнивши реєстраційну форму на www.promo.balance.ua

Про місце і час проведення третього розіграшу ви зможете дізнатися з новин на нашому сайті. З офіційними правилами акції «Тур вихідного дня» можна ознайомитися на www.promo.balance.ua

Зазначимо, що у зв`язку з нестабільною політичною ситуацією в м. Києві переможці другого розіграшу акції замість відпочинку в столиці відправляться на 8 Березня до казкового Кам`янець-Подільського.
[p1202] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!